Interfarm

Interfarm SRL este o societate comerciala cu capital privat, fondata in 1992, care a devenit la scurt timp de la infiintare unul dintre principalii distribuitori en gross si en detail de produse farmaceutice si parafarmaceutice din Romania.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Profilul companiei

Interfarm Romania este o companie independenta, fondata in anul 1992, fiind una din primele societati en-gross si en-detail de distributie a medicamentelor si produselor parafarmaceutice din Romania. Din 1992 si pana in prezent am cunoscut o evolutie favorabila atat in ce priveste portofoliul de produse cat si aria pe care o deserveste. Societatea detine o piata de desfacere proprie acoperind o arie mare din piata romaneasca atat in circuitul deschis (farmacii) dar mai ales in circuitul inchis (spitale). Totodata firma noastra dispune de dotari tehnice (depozit autorizat, parc auto, birouri) si de personal autorizat si specializat.
Echipa manageriala este formata din specialisti avand ca obiectiv, pe langa un progres crescand al societatii si adaptarea politicii firmei la cerintele si evolutia pietei de medicamente.
Sediul societatii este in municipiul Botosani unde avem si depozitul central. Depozitul farmaceutic are ca obiect de activitate distributia en-gross a medicamentelor, incluzand: procurarea, stocarea, supravegherea calitatii si transportul acestora.
In prezent suntem distribuitori autorizati ai principalilor producatori interni de medicamente: Zentiva, Sicomed, Terapia, Biofarm, Gedeon Richter Romania, Antibiotica, Labormed, Helcor, Sintofarm, Slavia dar distribuim si produse ale producatorilor externi: Schering, Medochemie LTD, Aliud, Egis, Berlin Chemie, Walmark, Sanofi, E.I.P.I.C.O, Les Laboratoires Servier, Rambaxy Laboratoires Ltd etc.

Galerie imagini

Imagini reprezentative Interfarm

Vizitati aici galeria de imagini

Cine recomanda Interfarm?

Recomandarea 1

Subrecomandarea 1

Recomandarea 2

Subrecomandarea 2

Recomandarea 3

Subrecomandarea 3

Recomandarea 4

Subrecomandarea 4

Recomandarea 5

Subrecomandarea 5

Recomandarea 6

Subrecomandarea 6

Deveniti partenerul nostru

Ce spun clientii nostri?

Compania INTERFARM a respectat cerintele asumate privind calitatea produselor, ambalarea si transportul acestora, pe intreaga durata a contractului.  

~ Ionel Cel-Mare - Penitenciarul Foscani

 


Vezi toate parerile clientilor