Interfarm

Interfarm SRL este o societate comerciala cu capital privat, fondata in 1992, care a devenit la scurt timp de la infiintare unul dintre principalii distribuitori en gross si en detail de produse farmaceutice si parafarmaceutice din Romania.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

De ce sa ne alegeti?

Avand in vedere acest trend ascendant, suntem interesati sa stabilim legaturi de afaceri cu producatori si distribuitori din alte tari incercand sa aducem pe piata romaneasca noi produse farmaceutice si parafarmaceutice, promovandu-le si inregistrandu-le la Agentia Nationala a Medicamentului din Romania.
Desi piata romaneasca dispune de o gama variata de medicamente suntem siguri ca un medicament de calitate, cu un raport calitate/pret foarte bun, o prezentare si o promovare adecvata vine in sprijinul clientilor nostri.
Clientii nostri sunt:
- spitale din intreaga tara, in cea mai mare pondere;
- farmacii din judetele Botosani, Iasi, Neamt, intr-o pondere mai redusa.
In vederea indeplinirii atributiilor, Interfarm se organizeaza ca o structura formata din mai multe compartimente. Firma are ca structura de conducere Adunarea Generala format din 2 asociati, cu pondere diferita in luarea deciziilor: 80%, 20%.

Galerie imagini

Imagini reprezentative Interfarm

Vizitati aici galeria de imagini

Cine recomanda Interfarm?

Recomandarea 1

Subrecomandarea 1

Recomandarea 2

Subrecomandarea 2

Recomandarea 3

Subrecomandarea 3

Recomandarea 4

Subrecomandarea 4

Recomandarea 5

Subrecomandarea 5

Recomandarea 6

Subrecomandarea 6

Deveniti partenerul nostru

Ce spun clientii nostri?

Compania INTERFARM a respectat cerintele asumate privind calitatea produselor, ambalarea si transportul acestora, pe intreaga durata a contractului.  

~ Ionel Cel-Mare - Penitenciarul Foscani

 


Vezi toate parerile clientilor